Međunarodni drumski transport

medjunarodni transport agrorit

Aktivnosti u Sektoru Međunarodnog transporta vodimo sa jasnim ciljem obezbeđivanja pouzdanog i bezbednog transporta.

Pružamo usluge u međunarodnom drumskom transportu za sve evropske destinacije: Austrija, Nemačka, Belgija, Češka, Danska, Engleska, Francuska, Grčka, Holandija, Hrvatska, Italija, Mađarska, Poljska, Slovačka, Slovenija, Španija, Švajcarska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Bugarska, Rumunija, Turska, sa posebnim akcentom na određene, države za koje smo se specijalizovali, a to su:
Nemačka
Francuska
Austrija
Belgija
Holandija

Takođe, uvek smo u mogućnosti da sve zahteve klijenata, koji se odnose bilo na robu (ADR, vangabarit), bilo na utovare (delimični ili puni) ili na destinacije, ispunimo i ispoštujemo u potpunosti.

Transport opasnih materija regulisan je u skladu sa ADR konvencijom.

Posedujemo sopstveni vozni park koji ima 84 vozila (šleperi sa ceradom “13.60m”, poluprikolice za prevoz koturova - mulde). Vozila su razlicitih marki: SCANIA, MAN, VOLVO. Sva vozila poseduju EURO5, EEV, EURO6 motore.

U rubrici Vozni park možete se detaljnije informisati o našim vozilima.

Vozači zaposleni kod nas imaju dugogodšinje iskustvo u međunarodnom transportu.

Pored pojedinačnih dozvola za transport, posedujemo i CEMT dozvole za međunarodni transport.

Sva vozila su CMR osigurna i imaju sertifikate i dozvole za rad u međunarodnom transportu.

S obzirom da posedujemo sopstveni vozni park, uvek smo u mogućnosti da imamo potrebne informacije o vozilu (gde se vozilo nalazi, kada je roba utovarena, kada će istovariti robu...). Ovakve informacije nam obezbeđuju kvalitetnu, korektnu i dugotrajnu saradnju sa klijentima.

Još jedan vid uspešne saradnje sa klijentima jesu zbirne pošiljke kojima pružamo ekonomično i sigurno rešenje za sve naše sadasnje i buduće klijente.

Takođe, imamo skladište u Stuttgart-u, što umnogome olakšava posao.